Získejte e-book zcela zdarma. Uveďte své jméno a e-mail, na který Vám bude zaslán odkaz ke stažení e-booku.

Vaše jméno a příjmení (vyžadováno)

Váš e-mail (vyžadováno)

Ochrana proti spamu (vyžadováno)
captcha

Ochrana soukromí

Ochrana osobních údajů

Některé údaje, poskytnuté při využívání tohoto webu mohou mít povahu osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen „Zákon“). Poskytnutím údajů v objednávkách nebo prostřednictvím kontaktních formulářů zákazník dává souhlas k jejich uchování právnickou osobou – společností meews consulting, s.r.o. (IČ 02026775) a fyzickou osobou Vlastík Holčák (IČ 65907361) , a to po dobu do odvolání jeho souhlasu. Veškeré údaje získané od zákazníků slouží výhradně pro vnitřní potřebu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a nejsou poskytovány třetím stranám. Uvedené společnosti se tímto zákonem plně řídí a činí vše pro to, aby tyto osobní údaje ochránily.

Použití registračních informací

  • Registrace vyžaduje zadání některých důležitých údajů z hlediska další komunikace se zákazníkem.
  • Kromě údajů úmyslně sdělených v rámci registrace nezpracováváme ani nezískáme žádné další informace o zákaznících, např. v okamžiku návštěvy www stránek, užívání aplikace, aktualizace aplikace apod.
  • Poskytnuté údaje jsou určeny pouze pro odpovědné pracovníky společnosti meews consulting, s.r.o. a V.Holčák a nejsou poskytovány třetím osobám.
  • Veškeré údaje získané od uživatelů (zákazníků) slouží výhradně k účelům meews consulting, s.r.o. a V.Holčák a ty tyto údaje neprodávají, nepronajímají, ani jiným způsobem nepředávají třetím osobám.
  • meews consulting, s.r.o. a V.Holčák učiní maximum pro to, aby ochránily data uživatelů před zneužitím a nebudou je poskytovat třetím osobám. Tento závazek se nevztahuje na údaje, které může požadovat Policie České republiky či jiné státní orgány podle platných právních předpisů.

Práva uživatelů tohoto serveru

  • Podle Zákona má každý uživatel (zákazník), jenž poskytl osobní údaje právo písemně požádat společnost o poskytnutí informace o tom, jaké osobní údaje o něm společnost zpracovává.

Elektronická sdělení

Pokud nám neposkytnete svá data dobrovolně (vyžádáním nebo prostřednictvím webů, účastí na vzdělávacích akcích apod.) nebudeme vám zasílat žádná sdělení.

Pokud od nás sdělení odebíráte a rozhodnete se odběr ukončit, můžete kdykoliv tak učinit odvoláním souhlasu se zasíláním. Nejčastěji tak bude možné učinit v našich newsletterech vždy ve spodní části, kde je uveden text:

„Tato zpráva Vám přišla, protože jste se účastnil/a některého z našich kurzů nebo jste se přihlásil/a k odběru našeho newsletteru. Nemáme rádi SPAM stejně jako Vy a neradi bychom byli do této kategorie zařazeni. Proto, pokud si už od nás nepřejete nadále dostávat žádné informace, prosím, odhlašte se pomocí linku níže.“